Het Brabant Praat-burgerforum gaat van start!

Maandag 13 juni is het zover: de eerste bijeenkomst van het Brabant Praat-burgerforum! Via loting zijn de deelnemers uitgekozen om erbij te zijn. De overige bijeenkomsten vinden plaats op 27 juni, 11 juli, 12 september en 26 september 2022.

Bevestig je aanwezigheid

Heb jij een mail ontvangen dat je ingeloot bent: jouw aanwezigheid is belangrijk en je mening en ideeën worden heel erg op prijs gesteld! De eerste bijeenkomst is al snel, namelijk op 13 juni. Wil je zo snel mogelijk  laten weten of je komt? Dat kan door een email te sturen naar [email protected].

Locatie
Het Turfschip (zie foto)
Schipperstaat 2
4871 KK Etten-Leur

Tijden
De bijeenkomsten vinden plaats van 17.30 uur tot 21.00 uur. We starten steeds met een maaltijd, waarbij we rekening houden met jouw opgegeven wensen.

Bereikbaarheid

Kom je met de auto? Navigeer dan naar dit adres: Brouwerstraat 1. Als je iets doorrijdt, zie je een grote parkeerplaats voor een school en de parkeerplaatsen van het Turfschip. Parkeren is gratis in de omgeving (met uitzondering van het Van Bergenplein en de parkeerplaats bij de Jumbo. Hier kun je parkeren met de blauwe kaart).

Kom je aan de andere kant van het water terecht, parkeer dan daar ergens in de buurt en loop verder naar het Turfschip. I.v.m. de vele eenrichtingstraten, is dat de snelste optie.

Openbaar vervoer

We stimuleren de deelnemers met het openbaar vervoer te komen en wijzen graag op de volgende opties:

  • De locatie is vanaf station Etten-Leur te bereiken met de bus: lijn 316 (uitstappen Vijfhuizenweg), buurtbus 215 (uitstappen voor de deur) en buurtbus 216 (uitstappen Van Bergenplein).
  • Vanaf het station Etten-Leur is de locatie zo’n 10 minuten fietsen. Op het station zijn OV-fietsen beschikbaar. Deze bevinden zich in de OV-kluizen naast perron 2.
  • Tijdens de eerste bijeenkomst zullen we ook even stilstaan bij de mogelijkheden om te carpoolen met andere deelnemers.

Avondvierdaagse

Maandagavond 13 juni start de Avondvierdaagse in Etten-Leur. Mogelijk heb je onderweg wat oponthoud vanwege de groep wandelaars.