Uitnodiging Professioneel beraad: Elektriciteit in West-Brabant

Op 16 juni organiseert de energieregio West-Brabant het professioneel beraad 'Keuzes voor duurzame energieopwek'. Deze bijeenkomst staat in het teken van te maken keuzes voor duurzame energieopwek , om beter en slimmer gebruik te maken van het elektriciteitsnet, over de spelregels van de opgave, over mogelijke innovaties of nieuwe technologieën die de regio verder richting 2030 kunnen brengen.

De regio West-Brabant timmert hard aan de weg wat betreft de ambitie voor duurzame opwek. Wat gaat goed? Wat kan anders? En wat of wie hebben partijen dan nodig om kansen of ideeën om te zetten in daadwerkelijke projecten? Deze vragen staan centraal tijdens de bijeenkomst.

Voor wie?
Deze bijeenkomst richt zich op gemeenten, bedrijven, energieproducenten, technische experts, energiecoöperaties en financierders die ervaring en/of ideeën hebben over bijvoorbeeld systeem-efficiency, energieopslag, de opgave of nieuwe technieken en die in de regio aan de slag willen ondanks de huidige netschaarste. Twijfel je of de bijeenkomst relevant voor je is? Neem dan gerust contact met ons op. 

Praktische informatie

Datum: donderdag 16 juni 2022
Tijd: van 14:00 – 17:00 uur, inloop vanaf 13.45 uur

Locatie: Cultuurhuis de Nobelaer, Parklaan 2 te Etten-Leur

Programma
Deze bijeenkomst gaat specifiek gaat specifiek over beter en slimmer gebruikmaken van duurzame energie en het elektriciteitsnet. Er is op een eerder moment een werkatelier georganiseerd over de warmtetransitie.

Er is een interactief programma samengesteld dat zowel inhoudelijk interessant is, maar waar ook voldoende tijd is om kennis en informatie uit te wisselen.

Meer informatie volgt nog.

Aanmelden
Ben je erbij? Meld je dan vóór 13 juni aan via deze link en laat ons weten met hoeveel personen je komt. Wij ontmoeten je graag op 16 juni  a.s.!

Bereikbaarheid
De locatie is goed te bereiken met openbaar vervoer. We stimuleren deelnemers met het openbaar vervoer te komen en wijzen jullie dan ook graag op de volgende opties:

  • De locatie ligt op slechts 1 kilometer afstand van het station, dus zo’n 10 minuten lopen.
  • Op het treinstation zijn OV-fietsen beschikbaar. De OV-fietskluizen bevinden zich naast perron 2.
  • Verder vertrekken er diverse bussen in de richting, o.a. lijn 311, 312, 316 en buurtbus 215. Je kunt uitstappen bij bushalte Centrum.

Vragen
Heb je vooraf al vragen? Mail ons je vraag of opmerking.