Uitnodigingen voor Brabant Praat-burgerforum zijn verstuurd!

De komende dagen vallen er in West-Brabant 10.000 uitnodigingen op de mat voor Brabant Praat. Deze willekeurig gekozen huishoudens ontvangen de uitnodiging om advies te geven aan de politiek over de eerlijke verdeling van duurzame warmtebronnen.

De Energieregio heeft een willekeurige selectie gemaakt van postcodes en huisnummers in de regio. Deze huishoudens ontvangen een persoonlijke uitnodiging voor het burgerforum. De uitnodigingen zullen rond 14 mei op de deurmat vallen.

Als je een uitnodiging hebt ontvangen, kun je je aanmelden. Uit alle aanmeldingen worden 35 mensen geloot. Tijdens de vijf bijeenkomsten in de maanden juni, juli en september 2022 gaan ze met elkaar in gesprek en komen zo tot een advies. Dat zal worden meegenomen door de stuurgroep in het verbeteren van de plannen.

Heb jij een uitnodiging met een unieke code ontvangen? Ga dan naar www.brabantpraat.nl om je aan te melden.

 

Lees hier meer over Brabant Praat.