Terugblik regiotour Urgenda

Urgenda is de organisatie voor innovatie en duurzaamheid die Nederland sneller duurzaam wil maken. Samen met bedrijven, overheden, maatschappelijke organisaties en particulieren. Tijdens de regiotour willen ze laten zien dat het kan, en vooral: hoe!

Iets meer dan een week geleden vertrok Urgenda voor de eerste dag van de Regiotour door de Zuidwestelijke Delta. Met een karavaan elektrische voertuigen reisde het gezelschap in 4 dagen door Noord-Brabant, Zeeland en Zuid-Holland. Dit werd een mooi bezoek aan natuurgebieden, innovatieve boeren en ondernemers. Ook ging men met studenten en experts dieper in op de thema’s water, bodem en biodiversiteit.

Ben je ook benieuwd naar hoe dit is geweest? In de terugblik over deze dagen deelt Urgenda graag nog een aantal mooie items en een leuke nieuwe aankondiging.

Bekijk het laatste verslag over de Urgenda regiotour door de Zuidwestelijke Delta in april 2022.