2e editie online brochure RES West-Brabant

 

 

 

 

 

Mooi nieuws: de 2e editie van de online brochure 'Nieuwe energie voor de toekomst' is liveI!

Met de Regionale Energiestrategie (RES) West-Brabant werken we samen aan de toekomst. Stap voor stap gaan we over op duurzame energie. Ben jij benieuwd naar ontwikkelingen in wijken, binnen gemeenten en in het land? In dit online magazine vind je een interview met enthousiaste jongerenvertegenwoordigers, mooie voorbeelden van duurzame energieopwek in de omgeving en nog meer.

Het magazine is tot stand gekomen met de werkgroep Communicatie van de RES  West- Brabant (communicatieadviseurs van gemeenten uit de regio). Het magazine is ontworpen en gemaakt door communicatiebureau Code C met waardevolle input van verschillende gemeenten en Jong RES West-Brabant. Belangrijk voor de samenwerking voor de regionale aanpak!

Lees hier het online magazine.